DESPRE NOI

Societatea DEXASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L. s-a constituit in anul 2008, avand drept obiect de activitate brokerajul in asigurari. A fost autorizata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub nr. 307/2008, fiind inregistrata in registrul Brokerilor de Asigurare la pozitia RBK-475. Chiar daca a inceput ca o firma locala in orasul Constanta, dezvoltarea continua a afacerilor la nivel regional, apoi national, a constituit o preocupare permanenta a managementului firmei. Astfel am ajuns sa desfasuram afaceri in 15 de judete din intreaga tara, urmand ca firma sa se transforme in broker national in urmatorii ani. In Constanta, Medgidia, Cernavoda si Slobozia activitatea se desfasoara in puncte de lucru proprii, in restul judetelor activitatea desfasurandu-se prin parteneriate cu asistenti in brokeraj, persoane fizice sau juridice. In ultimii 4 ani DEXASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L. este unul dintre liderii pietei de asigurari din Constanta, in ceea ce priveste volumul de prime de asigurare intermediate dar, mai ales, in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite clientilor.

Intr-o piata dominata inca de brokerii "vanzatori de RCA", ale caror afaceri depind in proportie de 80%-90% de vanzarea politei obligatorii de raspundere civila auto, DEXASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L. face nota distincta, avand mai mult de 40% din portofoliu constituit din polite facultative. Acest aspect, coroborat cu numarul mare de clienti persoane juridice, denota preocuparea sa permanenta pentru abordarea profesionista a clientilor, pentru vanzarea bazata pe necesitati si consultanta participativa.

Intregul proces de intermediere: ofertare, emitere, incasare prime, depunere prime, gestiune si consultanta daune este riguros reglementat printr-un set de proceduri interne, adaptate cerintelor legislative si celor ale asiguratorilor parteneri. Procedurile noastre respecta atat prevederile legislative privind combaterea spalarii banilor si a finantarii actelor de terorism, cat si pe cele privind protectia persoanelor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In relatia cu clientii si partenerii sai, fie ei asiguratori sau asistenti in brokeraj, SC DEXASIG BROKER DE ASIGURARE S.R.L. are structurata activitatea pe trei servicii: Asigurari, Daune si Juridic. O Directie de Asigurari si Daune Agricole a fost adaugat incepand cu anul 2015.