ASISTENT IN BROKERAJ PF
ASISTENT IN BROKERAJ PJ
ASISTENT IN BROKERAJ PF

Asigurarile raman in permanenta un domeniu atractiv, pentru cei care vor sa castige pe masura eforturilor depuse. Daca ai un calculator, o imprimanta si acces la internet, poti fi si tu printre ei. Alaturi de DEXASIG Broker de Asigurare, cel mai important broker de pe piata constanteana! Daca nu ai respectivele dotari, te putem ajuta cu unele dintre ele. Inclusiv cu un spatiu pentru birou, unde sa te poti intalni cu clientii.

Startul este mai usor ca oricand, pentru ca noi iti oferim tot: softuri specializate, instruire eficienta, contracte cu toti asiguratorii importanti din Romania, asistenta la daune pentru clientii proprii, acoperirea raspunderii profesionale.

Tu trebuie doar sa inveti ABC-ul domeniului parcurgand un curs de calificare ca intermediar in asigurari, sa absolvi examenul cu care el se finalizeaza, si sa te apuci de treaba.

Daca ai deja o colaborare cu un asigurator sau un broker, si nu esti multumit de modul in care decurge, atunci vino sa devii partener DEXASIG Broker de Asigurare!  Pentru ca noi suntem altfel.

Numai persoanele considerate potrivite postului vor fi contactate. 

ASISTENT IN BROKERAJ PJ

Dexasig Broker de Asigurare, cel mai important broker de asigurari din Constanta, cauta in toate judetele tarii colaboratori persoane juridice, de preferat posesori de spatii comerciale, in vederea dezvoltarii unei relatii de parteneriat pentru vanzarea de polite de asigurare. In spatiile respective se pot desfasura si alte activitati comerciale, compatibile cu domeniul asigurarilor.

Se ofera suport tehnic si logistic pentru demararea si gestionarea afacerii (softuri specializate de emitere si gestiune, instruire personal, contracte cu toti asiguratorii importanti, asistenta daune pentru clienti, acoperirea raspunderii profesionale, etc).

Se cere ca spatiul sa aiba un amplasament potrivit pentru vanzari de produse de asigurare, sa se asigure dotari IT minimale (PC, imprimanta, internet), sa existe interes pentru o afacere pe termen lung.

Daca nu ai un spatiu propriu, in Constanta te putem ajuta sa ai un birou intr-unul dintre spatiile noastre, unde sa te poti intalni linistit cu clientii.


Sunt de acord cu utilizarea datelor mele cu caracter personal in vederea recrutarii.

Pentru mai multe detalii legate de politica prelucrarii datelor personale, apasa aici.